Agentie de pr, firma de pr, articol publicitar
 

COMUNICARE CORPORATE

O companie castiga sau pierde capital in functie de reputatia de care se bucura in piata. Luand in considerare si contextul economic actual, putem spune ca reputatia nu a fost niciodata mai importanta ca acum.

Agentia noastra de relatii publice are experienta si  instrumentele necesare pentru a ajuta companiile sa-si gestioneze in mod proactiv reputatia si sa modeleze modul in care sunt percepute business-ul, liderii si brand-urile. In dezvoltarea strategiilor de comunicare, echipa noastra aduce claritate in transmiterea mesajelor companiilor, astfel incat acestea sa atinga fiecare public tinta in mod corect si coerent. 

Folosim multiple instrumente; intre acestea, comunicatele de presa raman instrumente foarte eficiente. In agentia noastra, un comunicat de presa obtine o acoperire maxima in presa (15- 30 de articole, in functie de domeniul de activitate al clientului, dimensiunea firmei etc.).

Comunicarea de companie vizeaza toate publicurile cu care interactioneaza firma, de la clienti si potentiali clienti la furnizori, organizatii ale industriei, autoritati etc; presupune un program pe care il convenim la inceputul colaborarii, iar noi apoi il implementam. Contacteaza-ne: iti vom trasa liniile principale ale comunicarii firmei tale fara nici o obligatie din partea ta. Daca ideile noastre ti se par eficiente, atunci incepem sa colaboram, iti dezvaluim toate detaliile si, cu acordul tau, implementam strategia.