Agentie de pr, firma de pr, articol publicitar
 

COMUNICARE B2C

Intr-o epoca a consumului si, in acelasi timp, de “rezistenta” la mesajele comerciale, acapararea interesului consumatorilor si motivarea acestora spre actiune reprezinta cele mai mari provocari ale companiilor. De aceea, in firma noastra de PR, identificarea si construirea de relatii puternice cu consumatorii necesita un plan de marketing care sa imbine elemente de comportamentul consumatorului, economie si … entertainment.

Firma de PR Schirger Consulting intelege cum sa impulsioneze schimbarea atitudinilor consumatorilor pentru a intari puterea unui brand, folosind instrumente de marketing si B2C strategic communication. Noi stim cum sa ne alaturam comunitatilor de consumatori si, cel mai important, cum sa identificam si sa raspundem nevoilor lor in numele clientilor nostri. Totodata, avem experienta si abilitatea de a folosi eficient nu doar metodele clasice de promovare, ci si internetul, retelele sociale etc.

In etapa preliminara, avem nevoie de o discutie de 30- 45 de minute cu directorul general sau cu cel de marketing; apoi analizam informatiile si, in cateva zile, inaintam primele 2- 3 idei "de test" (cu costurile aferente). Daca ideile iti plac, mergem impreuna mai departe...